RUOŠIAME JŪSŲ INVENTORIŲ ŽIEMAI !

    Kaip sandeliuoti perteklinę garažo įrangą ar daiktus ?

    Sandeliuoti perteklinę garažo įrangą, o pirmiausias patarimas visgi būtų – iš anksto sudaryti konkretų planą. Rengdami šį planą, atsižvelkite į turimo turto kiekį. Tai leis lengviau suprojektuoti lentynų kiekį, saugyklų skaičių ir jų dydį. Numatyti mininalų 30 cm – 50 cm tarpą tarp saugyklos ir grindų – tai palengvins patalpos valymą ir išvengs tolimesnių nesusipratimų su namo bendruomenę. Atokiausioje garažo dalyje dažnai būna specialiai įrengta garažo dėžė, kurioje galima laikyti padangas, dviračius ar kita įranga. Prašome atidžiai susipažinti su namo reglamentu ir žinoti savo kaip šeimininko teises.

    Jei neplanuojate pirkti saugyklos – mes primygtinai rekomenduojame išnaudoti visą plotą kuri nusipirkote:

    • Sienos, pakabinti turimą inventorių – padangų pakabos ir automobilių bagažinių laikikliai kainuoja mažai o reikaliausi daiktai nuo šiol visada bus šalia Jūsų.
    • Tarpas 80 cm – 100 cm nuo sienos iki mašinos priekio –  pastatyti spinteles. Jų naudojimas sutaupys daug vietos ir paslieps turima inventorių nuo kaimynų akių.
    • Kalbant apie medžiagą, iš kurios turėtų būti gaminami garažo baldai, tikrai turėtumėte pasirinkti arba plieninę, arba storą MDF plokštę. Paprasti baldai, kurių atsikratysime iš namų – netiks ! Jie yra tiesiog per subtilūs atsižvelgiant į garažo įrangos svorį ir pobūdį.
    • Speciali garažui projektuoti ir statyti priestatai/sandėliukai – taip pat puikus sprendimas, nors tai yra pats brangiausias sprendimas, tačiau pats estetiškiausias ir patogiausias.
    • Kruopštus kiekvieno priedo surinkimas ir tvirtinimas – pirmoje vietoje visada yra pastato reglamento ir Jūsų bendruomenės susitarimo taisyklės. Tik susipažinus galima pradėti visus montavimo ir tvirtinimo darbus.
    • Dėl įrangos išdėstymo ant sienų, jūs gaunate daug vietos net mažame garaže, be to, prieiti prie visko yra labai lengva.

    Ruošiame Jūsų inventorių žiemai: kokią saugyklą pasirinktį, ką žinoti ir ką turėti ?

    Kiekvieną kartą keičiantis sezonui kyla klausimas – kur paslėpti visą inventorių ? Juk norime, kad tam tikra įranga visada būtu po ranką. Prisikimšti butą, o gal išsinuomoti sandėliavimo vietą? Galbūt yra kaimynas, kuriam pasisekė nusipirkti sandėliuką ir norėtų jį išnuomoti ? Atsakymą pateikia patikimi Ekspertai iš „UAB Gratis.S“. Mūsų kruopščiai projektuojamos ir atrinktos saugyklos visada saugiai ir patikimai įtalpins Jūsų inventoriu ir kitus daiktus, kurie neturėtų likti namuose, užimti nereikalingą vietą ar sugadinti buto estetiką. Mūsų įmonės ekspertai patars o suderintas projektas atitiks visus Jūsų lukeščius. Pagaliau turėsite idealią vietą padangoms, automobilio aksesuarams, slidėms, snieglentėms ar paprasčiausiai pertekliniams žiemos drabužiams, pavyzdžiui, striukėms, paltams ar megztiniams, kurių nenaudojate ateinančiais mėnesiais, kol neprasidėjo žiemos laikotarpis. Mūsų saugyklos taip pat puikiai tinka laikyti lagaminus, kuriuos pasiimame su savimi į žiemos keliones, verslo susitikimus ar komandiruotę. Turint Mūsų įmonės „UAB Gratis.S“ saugyklas, sezono pradžia ir pabaiga niekada nebebus problema.

    Rūpinkitės savo inventoriaus saugumu ir mūsų įmonės 15 – 25 metų garantiją.

    Raskite visas Mūsų siūlomas saugyklas mūsų el. parduotuvėje!

    Sekite mus ir mūsų Facebook puslapyje!

    Visada Jūsų UAB Gratis.S Komanda !!!

    Susisiekite
    Jeigu turite klausimų, užpildykite forma žemiau ir mes jums suteiksime visą informaciją apie mūsų paslaugas ir produktus

    UAB Gratis.S biuras

    Pirmadienis – Šeštadienis
    11:00 – 19:00
    Fizinė parduotuvė
    Antradienis – Ketvirtadienis
    (Svarbu iš anksto rezervuoti atvykimo laiką)
    Miškinių g. 21, 04132 Vilnius

    El. paštas: info@goodgarden.lt

    +37062207735

     

    Rekvizitai

    UAB „Gratis.S”

    Įmonės kodas 304245021

    PVM kodas LT100010182311

     





      Įgivendinti projektai

      Get our best offer newsletter
      Krepšelis0
      Jūsų krepšelis tusčias!
      Tęsti apsipirkimą
      0